Paradiset....

Wow, har vi harligt eller inte. Solen skiner, Rasmus har fatt 3 olika piller och en salva, vi njuter av detta fantastiska land. Paradiset...? I alla fall inte langt ifran...

Idag klev vi upp 7.30 for att ta oss till Phi Phi-oarna. Det var verkligen harligt att sitta pa den svalkande baten och titta ut over detta fantastiska landskap. Nu ar vi i alla fall har och har hittat ett fantastiskt hotell.

Poolen

Har ar poolen och vi bor alldeles intill. Vi badar och badar. N, R & Jag har brant oss lite pa ryggen - det ar svart att inte gora det eftersom det ar sa varmt sa man maste liksom bada hela tiden. Det ar lite svettigt bara och man borjar att vanja sig vid att det klibbar HELA tiden.

Som sagt - Rasmus ar mycket battre idag. Han ater sina piller och vi hoppas att allt skall vara bra med honom. Han sager sjalv att det kanns bra, tack och lov. Det ser mycket battre ut idag.

BasseBasse igen

Jag borjade med att modigt ata thailandskt, men har nu gatt over till pommes och kyckling. Idag clubsanwish. Det ar liksom lite i starkaste laget men jag kanske gor ett nytt forsok i kvall. Vi far se.

Matmax

Vi hamnade vid ett lite lustigt bord pa resturangen igar....sarskilt romantiskt blev det inte med en stolpe mitt emellan alsklingen och mig....vi trostade oss med en mjukglass pa Max.

odla

Som tur var har vi inte hittat nagra djur pa rummet, dessa satt och vaktade pa resturangen..

Ma gott vanner, nu skall vi nog dra oss in i Phi Phi-byn och kolla hur det ser ut...
2 kommentarer
Anonym

Hej !

Så skönt ni verkar ha det! Skulle ju inte ha något emot att vara där själv. :) Visst är väl Thailand underbart?!

Säg "not spicy" när du beställerl mat så får du maten lite mer lagom :), det är ju sååå gott med thai mat!!

Hälsa hela familjen så mycket!

Många kramar

Lorena

VAD MYSIGT!! glöm inte solskyddskrämen ihihihi du ser lite rosa ut ;)