Drömboden


Har idag varit i min vän Åsas butik Drömboden. En underbar liten affär med sådant som jag älskar!

Man blir otroligt inspirerad när man kikar runt i butiken och den är ABSOLUT värt ett besök!

Jag säger till dej nu - åk dit! På hemsidan finns öppettider, men det finns även en liten klocka på butiksdörren du kan ringa på, eftersom butiken är en gullig liten stuga på Åsas tomt. Är hon hemma så kommer hon ut även om hon ej har öppet.

En annan suverän sak med butiken är - KORTLÄSARE!

Tyvärr blev det lite suddiga foton så det bästa du kan göra är att själv åka dit och kika. En annan sak jag gillar med butiken är att det är vettiga priser.

På Åsas vägner säger jag nu: VÄLKOMMEN TILL DRÖMBODEN!
1 kommentar

Avatar..


Veronica, Mattias, Micke Åberg and mui var och såg filmen Avatar i Uppsala. Egentligen trodde jag inte att jag ville se den, men när många kommenterat denna film på Facebook blev jag nyfiken.

Det var verkligen en filmupplevelse, Filmen var riktigt mäktig faktiskt! Har aldrig sett en sådan effektfull film förut.

3D var hur coolt som helst och glasögonen var supersnygga. Dagens mellandagstips är alltså - Gå och se Avatar i 3D! You will not regret it!.

2 kommentarer

Vilka hjältar!


Jag är så stolt över min församling. Jag har skrivit om detta på vår hemsida, vill du läsa där i stället så klicka här

Lördagen före jul delades de julkorgar ut som församlingen samlat in pengar till under november och december månad.  Privata gåvor, second hand-butiken Skattgömmans överskott under dessa månader samt en rejäl rabatt från Ica Maxi resulterade i 31 julkorgar med ett sammanlagt värde av drygt 47 000 kr!


Initiativtagare till denna insamling har Sara Kling varit, som drömt om att få göra en sådan här insats under många, många år. Till sin hjälp har Sara haft 17 stycken glada ”tomtenissar” som under lördagen packade och delade ut dessa julkorgar till några av kommunens behövande. Genom egen research och kontakter valdes familjerna ut. Samtidigt delade man ut de julklappar som samlats in till barnen.

Sara tar emot de julklappar som skänktes.


Vi vill skicka ett stort tack till Tore Jonsson, ägaren till Ica Maxi som varit otroligt generös. Han hjälpte själv till att packa varor och gav en otroligt bra rabatt på de matvaror som köptes in. Utöver den rabatt som gavs skänkte även Ica Maxi två stora julkorgar till kommunens flyktingförläggning.

Är man stolt eller inte...

...och såklart paketen till barnen!

1 kommentar