Vilka hjältar!


Jag är så stolt över min församling. Jag har skrivit om detta på vår hemsida, vill du läsa där i stället så klicka här

Lördagen före jul delades de julkorgar ut som församlingen samlat in pengar till under november och december månad.  Privata gåvor, second hand-butiken Skattgömmans överskott under dessa månader samt en rejäl rabatt från Ica Maxi resulterade i 31 julkorgar med ett sammanlagt värde av drygt 47 000 kr!


Initiativtagare till denna insamling har Sara Kling varit, som drömt om att få göra en sådan här insats under många, många år. Till sin hjälp har Sara haft 17 stycken glada ”tomtenissar” som under lördagen packade och delade ut dessa julkorgar till några av kommunens behövande. Genom egen research och kontakter valdes familjerna ut. Samtidigt delade man ut de julklappar som samlats in till barnen.

Sara tar emot de julklappar som skänktes.


Vi vill skicka ett stort tack till Tore Jonsson, ägaren till Ica Maxi som varit otroligt generös. Han hjälpte själv till att packa varor och gav en otroligt bra rabatt på de matvaror som köptes in. Utöver den rabatt som gavs skänkte även Ica Maxi två stora julkorgar till kommunens flyktingförläggning.

Är man stolt eller inte...

...och såklart paketen till barnen!

1 kommentar
Cicci

Verkligen fantastiskt! Vad underbart att få hjälpa andra!!!