Mors dag & Födelse dag

Har nu varit mor i snart 16 år! Oj! Det har varit riktigt roligt faktiskt! Det är ju absolut det roligaste men svåraste man kan hålla på med. Ens "ungar" som alltid kommer att vara ens "ungar". Hur blir det när de är fullvuxna män? När dom inte bor hemma längre och fyller sina liv med allt annat än sin mamma? Hmmm - jag får väl fortsätta att tvätta deras kläder när de flyttar hemifrån så att man får fylla någon funktion i deras liv i alla fall...

Ja, idag var det mors dag, och när jag kom ner i morse var te:et gjort och dessa fina blommor och ett paket (boken) låg och väntade på mig!


Mina mors-dags presenter! Rasmus kom med choklad - han vet redan nu
hur man gör en kvinna glad - han kommer att bli farlig för damerna!


Tack för presenterna - jag blev jätteglad!

Vi tog det soft på förmiddagen, det har varit en ganska så full vecka.
Trevlig, men fullspäckad.


Så här skönt var det, en god bok och MYCKET sol!

Vädret har ju varit oslagbart idag! Wow - njöt i solen! Vågar man hoppas att det håller i sig till veckorna 29-32 då jag skall ha semester? Det vore ju ljuvligt - eller hur! Fantiserade med Micke Åberg att vi skulle ha en liten röd stuga med vita knutar vid en sjö någon stans. Ett sommarställe där solen alltid skiner. Då skulle vi grilla och bada nakna hela sommaren!

Framåt eftermiddagen var hembjudna till mamman och pappan. Trippelfirande då vi var 2 mammor med "Mors dag" och en morfar som firade sin 64-årsdag!


Kolla vad god mat vi fick! Föräldrarna kan verkligen laga mat!

Pappa och mamma hade satt på grillen och det var gudomligt gott!


Självaste grillmästaren!

...och så var det dags för presentöppning!


Först var det spännande, vad kan det vara? Sedan blev det glatt - en dataväska!!

Min mamma fick en fisketidning av mig, och av brollan fick hon blommor och någon grej man skall slå i huvudet på de fiskar som man får upp... jag fattar ingenting av det där, det är deras gemensamma intresse. 


Trevlig samvaro vid maten, brollan kom åxå.


Mums!! En hemmagjort glasstårta - den där mamman, hon kan hon!

I morgon är det firande igen! Vi kommer att få en "Fjortis" i huset igen. Hurra!
Vi skall gå upp lite tidigare så att vi hinner sjunga och fira på morgonen innan jobb och skola.


 ... min älskade älskling skall få paket! Han är såå go!

Hoppas att han blir glad för sin present, han önskar sig ju egentligen en kross-moped eller en motorcyckel,  men det är inte riktigt aktuellt i morgon :) Dessutom är paketet för litet.

Jag kan tyvärr inte avslöja vad som finns här i  paketet - ni får ge er till tåls tills i morgon!
Nu måste jag krypa till kojs så att jag orkar sjunga i morgon Hepp Hepp - godnatt!
 
0 kommentarer

Årets Bröllop!Hur vackra som helst!

I love them!
0 kommentarer

Flashback och Gud är god!Här är jag uppväxt! I denna kära byggnade bodde vi i 5 år och det var den bästa lekplats du kan ha - en hel bygdegård att härja runt i, oj vad jag har lekt här! Det lilla fönstret till vänster var vårt köksfönster! Bodde här mellan åk 1-5.

Här har vi idag dukat inför bröllopet i morgon. I morgon påminns vi ännu en gång över hur GOD GUD ÄR! Två fantastiska människor som gått igenom värsta tragedin, varit i det svartaste hålet och kastat sig på Gud - som nu öser av sin godhet och nåd över dessa 2! Gud upprättar verkligen och helar! Jorge har inte slutat att le sedan han blev tillsammans med Rosa och dom är sååå kära! Jag ser verkligen fram emot morgondagen, och jag börjar att gråta redan nu, bara jag tänker på morgondagen!


Titta vad fina de är !!

Det är verkligen ingen klycha, det här med Gud - han är alltigenom GOD! När vi går igenom jobbiga saker, och inte anklagar Gud för dem utan låter honom vara vår räddningsplanka så är han trofast. Han upprättar den som ligger och helar det som är trasigt. Efter alla år som jag vandrat med Gud så har jag sett det gång på gång i människors liv. Om människor visste vad det betyder på riktigt att ha gemenskap med Gud så skulle alla vilja ha det. Fel bild av Gud är att han är en domare med en pekpinne som gör livet tråkigt och begränsat, rätt bild är att han ÄR kärlek.

Gud är klippan som jag bygger mitt liv på och det håller och är fantastiskt. Jag har en genuin glädje och trygghet i mitt hjärta. Bättre kan man inte ha det.
0 kommentarer