Bäst i värden

Den bäste
Du är min älskling och min bästa vän.
0 kommentarer

300


Jag och Erik var ute och sprang. Tog min vanliga runda, tar ca 20 minuter att springa och för andra gången i rad så orkade jag springa upp för mördarbacken som är SIST på löprundan!! Det känns såååå bra - och konstigt nog är det så otroligt skönt både kropp, själ och ande.

...känner mig faktiskt som Rocky när han klarade av att springa upp för trapporna!!

Underbar känsla. Jag börjar verkligen att längta efter dessa löparrundor! Dom ger mig verkligen en "feelgood" - känsla! Det är förståss inte är så konstigt att jag orkade med backen, jag hade ju ändå ägnat mig åt detta på eftermiddagen:

Nu skall jag hoppa in i en skön dusch och sedan blir det film, och det är ingen "tjej-film" fast jag har tjejträff med mig själv utan en riktig kill-film:
 
Man får ju lov att göra så gott man kan för att fylla tomrummet efter den fantastiska och underbara Micke Åberg som lämnat mig som gräs-änka och åkt till finland. Om du kollar bloggen från finland så ska du veta att jag saknar dej hur mycket som helst och hoppas att du har det bra!! Du är solen och lakritsen i mitt liv! Älskar dej!

Jag gör så gott jag kan för att hålla ställningarna med sönerna här hemma! Än så länge är de bara söta och rara.

0 kommentarer

Sååå trött


Ikväll är jag så äcklans trött. Killarna har varit ute och sprungit 2 varv i fårhagen å nu är det lite styrka som tränas på golvet här bredvid. Jag känner i kroppen att det skulle ha varit skönt att springa med dem, men ändå så tog tröttheten över på något sätt.

Jag jobbade över en timme idag och känner att det blir skönt med ett-dag i morron.

0 kommentarer