Naturligt


Kör naturligt barr idag....
1 kommentar

GymmetFörsöker att komma in i den goda vanan att röra lite på mig, att göra det till en livsstil liksom. För en perodare som mig så är det en stor livsförändring som behövs. Att se denna promenad eller joggingtur som en del av mig, något som jag liksom gör utan att tänka på det.
1 kommentar

Vilken helg!

Helgen har verkligen varit fantastisk! Jag har hunnit med sååå otroligt mycket; började helgen med powerpromenad, fortsatte med att välja tapet till lill-toan (Ja, nu ryker verkligen den gröna blommiga sommarängen), och på lördagskvällen fick jag verkligen en supernostalgi-kick som kommer att sitta i under flera veckor!

Vi var på Noice-konsert i Tyresö pingstkyrka! Jag kommer att skriva mer om det senare...
Efter konserten umgicks vi med Micke Åbergs jättetrevliga kusin Martina och hennes lika fina man Stefan.

Söndagen fortsatte att vara härlig då vi var på underbar gudstjänst i Märsta Pingst. Jag är så glad åt min församling och alla vänner som finns där. Både de vi känner och de som vi kommer att lära känna :) Fina Noah döpte sig och hans morbror hade barnvälsignelse med sin pöjk Zack. God middag följde och vi fick nåden att fira dop och barnvälsignese med en god middag och jättegod dessert :) Det är så mysigt att umgås över middagsbordet och dela livet med varandra.

Helgen avslutades med att jag och Rasmus drog till sta´n och tittade på "Alice i underlandet" i 3D.

What can I say - det är underbart att leva och life is goood :)
0 kommentarer