Mors egna dag.


Grattis lilla mamma på mors dag! I love you!

Här är min fina mamma på sin altan, eller skall man kalla det för djungel :) Hennes specialitet är Änglatrumpeter och Pelagoner, dom blir som buskar och träd under hennes händer !

Det var så mysigt att åka ut på landet och fira mamman. Jag blev bjuden på laxpaj och melon och vi njöööt där vi satt på altanen och åt/ drack kaffe. Som tur är så fyller pappan år på onsdag så då får man fortsätta festen på verandan!
0 kommentarer

Lördag - plock å fix & underbara nåd!

Så var den sköna lördagen här! Med REGN! Härligt på sitt sätt. Det är så grönt och vackert ute.
Ja, vad gör man då med den sköna lördagen?

Disken, även om man plockar med den i veckan så får man göra det på helgen mé...

...tvätten, även om man plockar med den i veckan så får man göra det på helgen mé...

...ännu en lördag då man får plocka ut familjen skor i förrådet då det blir så fullt inne annars...

....var kommer alla tidningar ifrån...

..mer tidningar, kläder mm...

...och så baka litegrann. Värdens bästa Rasmus fyller ju år på tisdag. Den som kommer och fikar får då smaka cocosbollar till kaffet.

Det tar tid att driva ett hushålle; skall också göra rent toaletten, vika rena tvätten - och in med den i garderoberna, fönstren skulle behöva sig en omgång, även kylskåpet och några utav köksskåpen/lådorna. Tvättstugan väntar på en makeover, sängen skulle behöva lite rena lakan.

Ja ja...vi får se om jag gör allt idag. Tack och lov så tog Micke Åberg golven igår. Dom är rena och jättefina!

Jag vill tala om för er alla som gör alla dessa sysslor att jag tycker att ni är jätteduktiga!! Alla dessa otacksamma sysslor som bara kommer tillbaks hela tiden (det är ju förståss fint ett tag - så man får ju ändå några timmar att njuta av sina händers verk innan det slammat igen ännu en gång).

Jag är så otroligt glad för allt jag har, och detta är inte en klagovisa. Tvätt betyder att man har kläder, toaletten betyder att jag inte behöver sitta i ett kallt dass och få myggbätt i häcken. Skitiga fönster betyder att jag har ett hus, byta lakan - jag har en skööön säng att sova i efter att jag fått leva ännu en dag i GUDS UNDERBARA NÅD. 

Vi har det ju så otroligt lätt här i västvärlden. Nej, nu skall jag laga lite lunch till mig själv, resten av familjen är ute och jag njuter av att gå här hemma i pyamasen å plocka - fixa - städa.

Lyssnar också på Baccara - man har ju sina knep för att lätta upp stämningen :) önskar dej en ljuvlig lördag!

0 kommentarer

Min bror


Min fina bror fyllde 37 år. Vi börjar att bli medelålders. Det känns sådär, för det mesta/nästan alltid bra faktiskt. Man vill ju inte att det skall gå bakåt igen...men det är just det att det går så......fort.
0 kommentarer