Lunch i solen


Jag och min arbetskamrat och vän Kattis var och kollade in Munchenbryggeriet. Snyggt och pampigt var det! För ca 25 år sedan gick jag på buggkurs här :)  Vi passade även på att få i oss lite mat på deras lunchresturang, det var soligt och jätteskönt att sitta ute i solen och äta.

Vi njöööt!
0 kommentarer

Ledigheten i helgen

Har jobbat 2 dagar sedan påskledigheten som var UNDERBAR! Tänker tillbaks på helgen med en känsla av myyys i magen. Hela familjen älskar "friends" så vi har tittat på massor av avsnitt...

... jag stickade min första socka ....


... och så åt vi förståss ...Även om helgen gick fort så har det faktiskt känts som att jag varit ledig länge.

Det är så härligt ute nu och det känns att sommaren ligger framför. Det känns som att jag kommer att njuta mer av sommarn i år än vad jag någonsin gjort. Mmmmm...

0 kommentarer

Fredag morgon


Nu är det fredag morgon igen och jag är trööttt!! Det måste vara på grund av att vi ställt om klockan, och att jag gått upp en timme tidigare än vad kroppen är van vid. Jag tyckte att det var jättetidigt redan innan sommartiden!

Skall sätta etiketter på 100 kuvert så att jag kan skicka ut ´Regionbladet´till våra hantverkare nästa vecka när chefen kommer tillbaks från semestern. Han skall skriva `Regionchefen har ordet´.

Jag tänker INTE låta mig luras idag, förra året gick jag på ett april-skämt. Det var Mackan som lurades att vi skulle bli tvugna att riva upp vårt klinkers i hallen för att det var fel elsladdar i värmegolvet. Jag hade inte en tanke på att det var första april.

Önskar den som läser detta en underbar dag. Nu skall jag fortsätta att ägna mig åt dagens första kaffe, lyssna på ´rixFM´ och sedan ta itu med de där kuverten.
0 kommentarer