Funderar...


.. över mitt hår. Det är ju liksom inte mörkt av naturen längre :( Ska man jobba med håret eller mot det? Mörkt eller ljust? En viktig ilandsfråga just nu, som jag inte kan bestämma mig för.
3 kommentarer

Mys Mys Dubbelmys. Kul Kul Dubbelkul.Vi hade så mysigt å trevligt med gänget ikväll. Det är och blir verkligen speciellt när man träffas regelbundet och skrattar och ber tillsammans. I love the gang <3 Ibland spårar det ut i vad som helst,
åh - såå roligt!
Längtar redan till nästa gång!

Jag tror att det är jätteviktigt att skratta. Det blir som en urladdning och sätter verkligen igång bra saker i kroppen - se till att skratta mycket!

Jag har lite personer runt mig som jag uppskattar sååå mycket, både i och utanför kyrkan. Och på jobbet. Det är ni som kryddar mitt liv :) Stort tack till er!
0 kommentarer

Snö vs sol


Jag har tagit bilen till jobbet 2 mornar nu på grund av alla störningar på pendeln. Jag orkar inte med dem!

När insatstågen ställs in är det så mycket folk på tåget så att man får panik/klaustrofobi/panik igen.
Det är folk överallt och man kommer knappt fram till dörrarna när man skall gå av. Fixar inte det.

Det har varit såååå skönt med bilen men fruktansvärt halt. Lite läskigt.

Jag tycker att det är vackert med all snö och njuter, men jag kan inte ljuga om att det skall bli skönt att åka till solen om 3 veckor, men tills dess så kommer jag att fortsätta med mina termobyxor, min mössa å varma dunjacka och fortsätta att tycka att det är vackert ute.
1 kommentar