Finaste tallrikarnaJag har köpt så fina tallrikar. Det är Mateus och dom är mycket, väldigt fina. Färgen som jag är så förtjust i är plum. På den här bilden ser det lila ut, men det var jättesvårt att få fram rätt färg på bilden. Jag skall nog köpa någon talltik då och då så får vi ser hur lång tid det tar innan jag kan bjuda någon på middag :)

0 kommentarer

Min bästa vän på Kap Verde


Jag och Micke Åberg har varit på 20-årig bröllopsresa, och destinationen var Kap Verde. Det var verkligen UNDERBART! Vi gjorde typ - inget. Läste, sov, åt, fikade och joggade utmed stranden (!)

20 år har vi hängt ihop nu och det har gått så fort och jag älskar Micke Åberg mer än någonsin. Jag skulle kunna vara med honom 24/7 och ser verkligen fram emot 20 år till och tackar Gud för att han varit så god emot mig.
0 kommentarer

Längtar sååå


...efter sol och ledighet...och sovmorgon...och känslan att ta dagen som den kommer...och att få tillbringa långa dagar med Niclas och Rasmus...och inte behöva planera...eller tänka...bara vara...läsa veckotidningar...lyssna på musik...kanske en predikan i min iPod eller bibeln tillsammans med en lååång frukost...dricka smothie...och nu - sängen. Godnatt värld.
0 kommentarer