Räknar veckorna.


I april var vi ute i t-shirt och grillade och idag är det vinter-mössa, vinter-kängor & vinter-jacka. Kom tillbaka april!! Kom tillbaks värme!!

Har börjat att så smått räkna ner dagarna till semestern, och ser att det bara är ca 8 veckor kvar! Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, men det börjar kännas att det var ett år sedan man fick den välförtjänta paus som semestern är!

De 3 närmsta veckorna är hela, sedan "försvinner" vecka 22 för att jag skall på kurs samt att den veckan är en kort-vecka med Kristi himmelfärdsdag. Veckan efter det arbetar jag bara 3 dagar eftersom det är nationaldagen på måndagen och studenten på fredagen - och så fyller ju Niclas 18! Har tagit ledigt från jobbet då.

Efter dessa veckor jobbar jag 3 veckor och seda - SEMESTER!!
0 kommentarer

Valborg!


I år var Valborgsmässoafton så otroligt mysig! Vädret var perfekt (lite kallt kanske) och gemenskapen gemytlig!

Vi grillade och umgicks

Det här var kanongott, jag stekte lite i stekpannan och kryddade med salt, peppar och thaisås. Det blir helt klart sommarens favorit. Goda grönsaker men ändå med lite klös i - mums!

Det var variation på grillen...

Våren har inletts och jag ser fram emot sommaren som ligger framför! Det är så härligt att det är så ljust och att det bara blir varmare och varmare!

Ett HURRA, HURRA, HURRA för första maj!
0 kommentarer