Ont i kroppen

Jag är inte helt bra & hoppas att jag ej blir sjuk. Ont i kroppen & det känns som att snuva är på gång. Försöker att hålla emot!0 kommentarer

Vår i luften

Nu känns det verkligen som att våren är här. Lite kyligt fortfarande men ändå så vårlig luft. Massor av vårlökar, snödroppar & till och med toppen på tulpanerna tittar fram i rabatten. 

Jag har jobbat hemifrån idag, så på eftermiddagen drog jag & maken på fikabreak till Sigtuna där vi kollade in båtplatsen & tog årets första mjukglass. Supernice. 


Nu börjar man längta ordentligt efter att lägga i båten. 


När vi kom hem hade böckerna till Mickes navigeringskurs kommit. Ja, allt börjar falla på plats 😜
0 kommentarer

Påsken förbi

Påsken har farit förbi i en rasande fart. Har knappt hunnit med. I torsdags kom pappa, Mattias & Veronica hit & åt mat. Det blev lite sent men var jättetrevligt. 

Fredagen spenderade vi på cirkus hela dagen då vi hade hand om voluntärlounchen för de som teamande hela dagen. 


När vi kom hem vid halv 12 kändes kroppen som den gör efter att man serverat på ett bröllop - men det var sååå värt det då lovsångskonserten var fantastisk! Niclas var med och körade. 


Vi älskar att vara en del av Hillsong som är en fantastisk kyrka. Allt är så genuint & det största hjärtat är att människor ska få uppleva Guds kärlek. Det genomsyrar allt & är även min längtan. Det är därför vi håller på. Lördagsmiddagen åt vi hos Angelica & Andreas. Med deras släkt. Trevligt. Mycket LCHF på buffébordet såklart! 

Emilia & Lillan

Söndag har varit kyrkdag. Underbart! Teamande i resursen på förmiddagen. Köpte keps 👍🏽

Idag - underbara fridag. Inget inplanerat. Det har varit den första dagen man har kunnat sitta ute och njutit. Riktigt skönt har det varit & jag har läst ut 1 mosebok. Har plockat här hemma & ska nu torka golvet. 0 kommentarer