Ett år till

Så kan man lägga ett år till i sin livslängd. Det känns inte som att det var så länge sedan jag fyllde år senast, och nu var det alltså dags igen

När jag fyller år känns det som att jag har en pil ovanför huvudet som blinkar och pekar på mig, och jag känner mig så otroligt speciell. Det otroliga är att jag ÄR speciell

Många människor känner sig vilsna, vill hitta sig själva och vet inte riktigt vilka de är. Jag tror att det många gånger beror på att man på något sätt försöker vara någon på ett sätt som man tror att andra förväntar sig av en. Det brukar inte bli så bra.

Så vem är då jag och varför är jag så speciell. Jo, jag är det det för att Gud säger att jag är det. Han säger att jag är unik, speciell och älskad. Han säger att han har räknat varje hårstrå på mitt huvud och att han har omsorg om mig. Det var han som skapade mig i moderlivet, formade mig till den jag är för att mitt liv har ett syfte.
Jag är den som HAN säger att jag är, och det ger mig en mening och en tillfredsställelse att leva mig liv i ett sammanhang som är större än mig själv. Där känner jag mig hel. .
 
 
0 kommentarer

Mycke nu

Det går undan. Tiden. Hinner nästan inte med. Jag leder teamet som har hand om fika i samband med våra möten, jätteroligt men också väldigt intensivt.

Vi planerar söndagar men också andra event. Närmas är det Sisterhood på min födelsedag & den första men-Hood dagen efter. På det kommer This is Christmas & sedan börjar året med Revival Nights. Så fantastiskt men också mycket att tänka på & svårt att greppa. Mycket möten blir det, men teamet är helt fantastiskt! Jag har fantastiska ledare.

Jag som inte är riktigt van vid tempot & har ansvar för första gången över så stora event med 600-700 volontärer kan känna att jag blev lite trött eftersom jag inte kan greppa det riktigt fick en bibellära av Simon som gick rakt in i mig.

Gal 6:9 Let us not become weary in doing good, for at the proper time we will reap a harvest if we do not give up.

Jag fick ny kraft av den och ska bli noggrannare med ordet. Jag vet att man då får energi av träeamandet och kan gå in med full styrka i nästa event.

Att få leva det här livet gör mig så tacksam. Det är underbart!

0 kommentarer

Så mycket snö!

Vi har haft några dagar med massor av snö. Mina arbetskamrater satt 3 timmar till jobbet & 3 timmar hem.

Rasmus jobbade i Märsta som tur var & jag tog tåget. Otroligt nog gick den som en klocka. Men som sagt, under onsdagen slutade det inte snöa på hela dagen. Stora flingor.

1 plusgrad idag. Tyvärr

0 kommentarer