Att fylla år

49. Fortfarande på den "rätta" sidan. Efter the big 5.0 sägs det att det går nerför. Jag hoppas att det inte kommer att kännas så.
 
Jag känner idag tacksamhet för så mycket. Barnen, maken,att vi har våra närmaste i livet och att de mår bra. Jag är glad att jag kan träna och känner/ser att jag blir starkare. Det är något att vara tacksam för och det är jag verkligen. Tycker dessutom att det är enormt roligt. De senaste veckorna har jag kommit iväg till gymet i snitt 5-6 dagar per vecka och jag trivs verkligen med det.
 
 
Födelsedagen firades med sång, kaffe och paket. Rasmus och maken väckte mig och jag fick ett par trådlösa hörlurar. Kände mig sålyckligt lottad. Efter den fina uppvaktningen for jag iväg till gymet. Hemkommen därifrån ringde Niclas som är i Australien på sitt första bibelskoleår.
 
Mallen kom och fikade och på kvällen åkte M och jag till Globen där vi gick på Scorpionskonsert. Fick också tid för mig själv. En bra födelsedag helt enkelt. Mamma och Pappa firade mig i fredags och Strands, Island & Hellgrens idag när vi var på Thanks giving-middag hos Strands.
0 kommentarer

Jobba hemma

En av fördelarna med mitt jobb är att jag kan jobba hemifrån. Att vara på jobbet är bra då man har sina fina arbetskamrater, skrivare, scanner och andra bra hjälpmedel, men är man på en "deadline" och behöver få någonting färdigt till en viss dag är det ibland svårt att vara på jobbet. Det är så lätt att fastna i annat som skall göras, samt att de fina kollegorna gärna pratar bort en liten stund. Jag har ett telefonmöte i eftermiddag och med teknikens finesser kan även det skötas hemifrån!
Idag sitter jag hemma. Har tänt ljus och är effektiv!
0 kommentarer

Gör mig glad

Barnen och deras vänner gör mig glad! Påriktigtglad! Jag älskar att de försöker få ut det mesta av livet, att de har sådan omsorg om varandra och för att inte tala om humorn! De är så sjukt roliga! I just love them!
0 kommentarer