Jobba hemma

En av fördelarna med mitt jobb är att jag kan jobba hemifrån. Att vara på jobbet är bra då man har sina fina arbetskamrater, skrivare, scanner och andra bra hjälpmedel, men är man på en "deadline" och behöver få någonting färdigt till en viss dag är det ibland svårt att vara på jobbet. Det är så lätt att fastna i annat som skall göras, samt att de fina kollegorna gärna pratar bort en liten stund. Jag har ett telefonmöte i eftermiddag och med teknikens finesser kan även det skötas hemifrån!
Idag sitter jag hemma. Har tänt ljus och är effektiv!

Gör mig glad

Barnen och deras vänner gör mig glad! Påriktigtglad! Jag älskar att de försöker få ut det mesta av livet, att de har sådan omsorg om varandra och för att inte tala om humorn! De är så sjukt roliga! I just love them!

Liknande inlägg

Tre veckor till 1a advent

Vem har sagt att man måste vänta 3 veckor med att smyga igång med julen? Svaret är - ganska många, men I coulden´t care less....

Har tagit in några smågranar och julmusiken är igång! Har hittat en app med julmusik som spelar en härlig blandning av julmusik hela året. Vi har också köpt mandariner som vi lagt fram. Det är ju inte jul, men de för med sig känslan av jul.
Så vad gör vi en sådan här dag i november? Jag har varit och tränat. Det var jätteskönt. Gjorde det medans resten av familjen sov. M jobbar natt och Rasmus har ju gått upp tidigt hela veckan. Just nu är M uppe i kyrkan, scenutsmyckningen skall bytas. Rasmus kollar film och Niclas som är i Australien sover antagligen. Lillan gosar hos R.
 
Tomatsoppan står och puttrar på spisen så jag skall gå och ta hand om den nu.