Inte många hela veckor kvar

Måndag igen. Helgerna går så otroligt fort, veckorna likaså. Vi har nu tagit oss igenom 9 hela veckor utan helg- eller klämdagar sedan julledigheten. När denna vecka är gjord är det inte många hela veckor fram till semestern. Det börjar med att jag ska på kurs tre dagar nästa vecka. Projektledning. Den ser jag fram emot jättemycket!
Sedan kommer påsken, 3 hela arbetsveckor, första maj, kristi himmelfärdshelgen, 3 hela veckor, nationaldagen, en arbetsvecka, midsommar - och efter midsommer endast en vecka och sedan semester! Är det inte galet! Men det är 16 veckor ändå, men jag tror att de veckorna går fort då de är så uppstyckade. Och på detta sol, fågelkvitter, takdropp och alla de där goa dofterna som följer med våren!
Sommaren är fantastisk, det är ju liksom den man väntar på, men ibland kan man ändå fundera om inte våren kommer på delad förstaplats. Man känner att sommaren är på gång och allt ligger framför. Man njuter nog mer av våren än av sommaren på ett sätt. När man pratar med Niclas som varit mer än ett år i Australien så säger han att han saknar årstiderna som vi har här i Sverige, och när man tänker efter finns det ju en otrolig tjusning i dem. Även om sommar 9 månader om året är ganska nice också ....
 
0 kommentarer