ANKOMSTEN

När vi landat på Males flygplats fick ta väskorna och sedan var det dags att checka in på nästa flyg. Vår ö ligger cirka 10 mil från flygplatsön. Ingen av oss sov särskilt bra på flygresan från Dubai, så direkt när jag satte mig på nya flyget somnade jag och sov hela flygresan. Åhhh, det var så var så varmt och skönt  när vi kom ut från flygplatsen. Men faktiskt, när vi precis klivit på det här planet började det att regna. Ganska mycket.
När vi gjort vår inrikesflygresa var det dags för båt ut till vår ö. Den resan var inte så lång.
 
Vi kom hit med båten, och när man följer bryggan kommer man rakt in i hotellets lobby. På den här första ön ligger även dykcentret som jag hoppas på att göra ett försök hos. Då provdyker man precis utanför det gula huset till vänster. 12 meter får man dyka som mest om man fixar det.
Det är helt galet hur det ser ut här! Vattnet är turkost och sanden nästan vit. Det är varmt och skönt och vi hann njuta redan första dagen.
Vi läser och badar.
Botten i vattnet är bara sand, inga stenar och växter. Men djur. Vi har sett både en liten haj på ca 60 cm, och stingrockor i vattnet precis utanför vårt hus som ligger precis vid vattnet.
Vi har halvpension och äter vår frukost och middag i en stor matsal typ, men lunchen har vi ätit här två dagar i rad.
Så gott! Kyckling & avacadomacka med strips. Man behöver inte ta med sig pengar utan man säger sitt rumsnummer.
Det har varit lite moln men det gör absolut ingenting, det är lika härligt ändå. Nästan bättre skulle jag säga för det är ganska varmt när solen ligger på mycket.
Här bor vi.
Frukost och middag äts i matsal typ. Alltid samma bord. Det finns massor av olika maträtter att välja mellan varje dag. 
 
0 kommentarer