Jag vill också...

...lägga upp denna länk;
http://www.aftonbladet.se/wendela/article5690384.ab

Klicka på den och läs, det är en jätteintressant artikel.

0 kommentarer

Älsklingen och jag.Jag blir så glad av den här bilden :)
.
2 kommentarer

Kalas & Skivsläpp

Har varit en väldigt rolig helg.

Vår kära Per-Olof har fyllt 50 år (?) och hade kalas i lördags.
Det var en väldigt trevlig tillställning.


Per-Olof


Per-Olof är en väldigt speciell person, det finns inte många som honom.

Vi blev medlemmar i samma församling samtidigt (Märsta pingstförsamling 1988) och under alla dessa är har P-O arbetat aktivt på olika  ansvarsposter i vår församling. Ofta flera olika uppgifter, och samtidigt. Alltid lika trogen och hjälpsam - utan att tröttna, och med ett leende på läpparna.

Det är tack vare honom som vi har en kristen förskola. Sedan 1995 har han varit ordförande, skött ekonomi/löner och personalfrågor tillsammans med föreståndaren. Alltid med lika glatt humör. Trogen.

Heltidsarbetande, 3 fina barn och fantastisk fru.

Vad han än går igenom så vet han att Gud är med. Per-Olof är trogen sin familj, sin församling och framför allt är han trogen mot Gud. Det ger honom en tyngd och gör honom till en förebild. Jag älskar Per-Plof.
-----------------------

Vi har också hunnit med att vara på skiv-release idag på eftermiddagen. Julia och Linnea Hagenfors släppte sin skiva "God of Miracles" på Nalen i Stockholm.  

Dessa systrar är så fantastiskt duktiga på att skriva låtar och sjunga. Det var så härligt att få höra de låtar som de sjungit genom åren i olika sammanhang, och jag ser verkligen fram emot att kunna ha dem tillgängliga på CD närhelst man vill lyssna.

När jag lyssnar är det så många härliga minnen som dyker upp, och man blir påmind och överväldigad av hur fantastisk och full av kärlek Gud är.

Dom är så duktiga, har du ingen av deras skivor har du verkligen missat någon. Här kommer ett litet smakprov:

http://www.youtube.com/watch?v=dV00oVIfLr4
.
--------------------------
Det är verkligen öken att inte ha någon kamera, kan ju inte lägga ut bilder ju....i morgon skall Micke Åberg kolla upp vad det är för papper som vi fick på posten. Vi skall ju få en ny kamera på garantin ju...

0 kommentarer