MÖRK EFTERMIDDAG MED EN DOFT AV RÖK

Jobbade lite längre än vad behöver idag. Var på jobbet vid 6, så jag kunde ha gått vid 14:30, men det är så nice att åka med Basse som hämtade vid 15:50 så jag jobbade lite längre. Drar gärna på mig lite komp till fredag som är "ett-dag". Det är ju Allahelgonahelg till helgen. När Halloween är vet jag inte riktigt, infaller det samtidigt? Får nog googla på den.
 
När vi kom hem var det i alla fall skymning. Känns tidigt, men det var nog inte så tidigt med tanke på att man ställde om klockan i helgen. I luften låg även en doft av rök, det har ju blivit kallare nu så alla eldar i sina braskaminer. Jag har ett el-element bredvid soffan som jag eldar på så att jag ska bli varm & go. Igår sade maken att vi nog måste skaffa en kamin vi också. När han sade det tänkte han nog på den elräkning som kommer.
 
0 kommentarer

MAGISKT I SKOGEN OCH FÖRSTA SNÖN

 
Det var magiskt i skogen idag. Solen sken in genom grenarna och det var så vackert!
Det var inte bara jag och lillan som tyckte att dej var skönt, det var mycket aktivitet i träden också.
Det är verkligen fantastiskt med årstiderna och när man har lillan kommer man ut och ser hur naturen förändras från vecka till vecka. Speciellt på hösten, då går det jätte.
På de här bilderna ser man inte att den första snön kommit, men såhär såg det ut i skuggan.
 
 
0 kommentarer

MAMMA - JAG ÄLSKAR DEJ

Det är inte lätt att fånga min mamma på bild. Här har jag lyckats, och jag tycker att hon är så vacker! Min mamma är fantastisk, jag älskar henne så mycket! Vi fyller ju väldigt jämt samma år, och då det här är ett sådant år så kommer vi att åka till Maldiverna tillsammans. Jag ser fram emot det så otroligt mycket, och som en extra bonus kommer Niclas också. My God, it¨s going to be fantastic!
0 kommentarer