Sommar = Jordgubbar :)


Det är sommar när man äter Jordgubbar både till frukost, lunch & middag. Det har vi nästan gjort!!
Det har varit helt otroligt vilken växtkraft vi haft i vårat jordgubbsland!

Dom är så vackra där de ligger inbäddade bland bladen:)


Sommaren är fantastisk.

Det finns ingen som rensar rabatter hemma hos oss, men det gör inget. Jag älskar våra vildvuxna rabatter. Det känns lite sommarstuga när de växer och breder ut sig som de vill.

Det härliga med sommaren är att solen skiner, jag har semester och att man äntligen har tid att fika. Goa mamma och pappa kom förbi och åt jordgubbar och glass. Det är sommar det!

Idag fick vi förståss parera mellan regskurarna eftersom vädret verkligen var ombytligt!

Nu ska jag ut en sväng i fårhagen med bästa mannen och springa en sväng. Få se hur mycket man orkar springa då det är fuktigt varmt ute. Annars är det ju bara skönt att vara hemma i den sköna sommaren.
0 kommentarer

Kissa i kors


Nu behöver inte familjen Åberg kissa i kors mer! Toaletten är nu klar! Hurra!

Det har gått jättebra med en toalett, men det kommer att gå ännu bättre när vi har 2 stycken. Ingen behöver stå och knipa tills det blir ledigt, (har i och för sig hört att det är bra att hålla sig så att man ej får inkontenens när man bli äldre :)
På onsdag får vi finfrämmande av Micke Åbergs kusin och syssling med familjer. De skall åka till Grekland och behövde någonstans att sova då de åker ända från Wasa i Finland. De skall upp jättetidigt på morgonen, vi skall skjutsa dem till Arlanda...och då är det ju också jättebra att ha 2 toaletter eftersom vi kommer att vara 11 stycken som skall upp å iväg samtidigt på morronen!

Tack John-Ted å tack Micke Åberg för ert arbete!!
2 kommentarer

Rasmus - den underbare..


...har idag varit ljuvlig och fantastisk i 15 år....idag är han x-tra glad....
0 kommentarer